מסעדת שייטל

מה גורם למסעדה להיות מוצלחת? לאחרונה ביקרתי במסעדה וכאשר חיכיתי לאוכל שהזמנתי, חשבתי לעצמי: "איך זה שיש מסעדות שתמיד נמצאים בהם אנשים וישנם מסעדות שהן פשוט לא מצליחות", הייתי בטוח שזו חוויית האוכל שמגישים שם, אך כנראה ישנם לבטים אחרים, שכנראה הרבה אנשים לא יודעים, במאמר זה נפרט חלק מהלבטים, שלדעתי עושה מסעדה למוצלחת.

מסעדת שייטל

חנייה

לא פעם, כאשר ביקרנו במסעדה מסוימת, נתקלו בבעיה של מציאת חנייה, לדעתי נושא זה מהווה בעיה רצינית, משום שלקוחות חסרי סבלנות יכולים לוותר על ביקור במסעדה שהוא תכנן וללכת למסעדה אחרת, שלזו יש חנייה נוחה הרבה יותר.

זמן המתנה

אחרי שהזמנו לאכול, האוכל אמור להגיע בזמן של עד 30 דקות, כמו שתיארנו מקודם, לקוחות חסרי סבלנות יכולים להיות רגזניים ולהשאיר ביקורת שלילית במידה וזמן הגעת האוכל מתאחר.

ניקיון המסעדה

חשוב לדאוג להיגיינה של המסעדה, גם מבפנים כמובן, אך גם מבחוץ. המון בעלי מסעדות לא מודעים לכך שצריך לדאוג גם על ניקיון החצר של המסעדה.

לקריאה נוספת בקרו באתר של מסעדת שייטל, מסעדה מומלצת באזור הצפון.